fbpx

Despre noi

Contact rapid

074 153 7097

Cine suntem noi?

Grupul de firme MAXAGRO, constituit din anul 1993, in localitatea Gataia, judetul Timis, de familia Zifceak, activeaza cu succes in agricultura, zootehnie, constructii si comert, cu un capital social de 47.499 lei.

Grupul Maxagro isi propune sa fie lider pe piata de Vest a tarii si sa se extinda la nivel national, devenind unul dintre importantii jucatori ai agribusiness-ului romanesc. Misiunea noastră este să ne ridicăm, prin ceea ce facem zi de zi, la înălțimea așteptărilor clientilor, angajaților și partenerilor noștri. Consideram ca prin fiecare activitate intreprinsa, construim tradiție și profesionalism, oferind sustenabilitate pentru generațiile viitoare. Renumele grupului MAXAGRO, are o traditie de peste 25 ani si s-a construit cu multa munca, dedicare si profesionalism, echipa din spatele acestui grup, fiind devotata unei afaceri de familie sănătoase, gândită și dezvoltată pe termen lung.

„Grupul de firme MAXAGRO este un grup progresiv performant de inalta calitate, cu un numar de peste 200 angajati si o cifra de afaceri de 178.673.542,56 lei, aferente anului 2017, care isi va consolida pozitia sa pe piata de Vest a Tarii, si la nivel national. Echipa de managment a acestui grup crede in viitorul economiei romanesti si pe baza acestei increderi, planuim sa continuam extinderea portofoliului activitatiilor intreprinse si sa realizam investitii smart. Aceste noi stadii de dezvoltare vor continua sa scoata la iveala ce este mai bun din intreaga echipa Maxagro. Ne asteapta vremuri excelente. Si ne putem baza pe aceleasi valori care ne-au sustinut in ultimii 25 ani de activitate pentru a ne asigura ca vom avea succes in provocarile urmatoare: performanta, progres, angajament, excelenta, parteneriat si munca in echipa.” spune Zifceak Ianco, presedintele Grupului de Firme

 

MAXAGRO.

Cartea noastra de vizită

Performanta, creștere și succes. Eficiență și profitabilitate. Aceste obiective sunt priorități de vârf si ceea ce ne recomanda pentru afacerea noastra. Pentru a obtine acesti indicatori in fiecare activitate intreprinsa in cadrul Grupului MAXAGRO, timp de peste 25 ani echipa de experti s-a dezvoltat, oferind clientilor cele mai bune servicii.

Numerele vorbesc de la sine

0 +
Clienti satisfacuti
0
Ani de experienta
0
Proiecte complete

Performanta din 1993!

Activitatea de baza a grupului de firme este agricultura, genereaza peste 50% din cifra de afaceri totala, prin exploatarea terenurilor agricole, in proprietate si in arenda in suprafata de peste 5000 ha, folosind utilaje specializate performante de ultima generatie, comertul cu produse agricole, depozitarea cerealelor, cu o capacitate de 50.000 mc si zootehnie – cu o ferma moderna de 2000 vaci.

Activitatea specifica a grupului MAXAGRO sunt constructiile, prin zeci de km de lucrari de drumuri judetene si comunale, statie de betoane cu o capacitate de 100 mc/h- cu o flota de transport si pompare performanta, balastiera si cariera cu o capacitate de peste 100 mc/h cu o flota de utilaje si transport ultramoderna, prestari servicii de transport cu parc auto modern de zeci de camioane si utilaje de constructii.

Noi credem in "verde"!