/ COMENZI

Cerere ofertă de preț beton

Ai nevoie de beton de calitate pentru dezvoltările tale, acasă sau la companie? Suntem aici să îți oferim exact ceea ce ai nevoie, atunci când ai nevoie și în ce cantitate ai nevoie, având o capacitate de 100 mc/h și cu o flotă de 10 autobetoniere.
info

• Prețurile nu conțin TVA.
• Prețurile sunt valabile pentru plata în avans
• Transportul este GRATUIT pe o distanţă de 35 km pentru: -Caraș-Severin (Bocşa, Reşita ,Grădinari, Berzovia) şi localităţile limitrofe acestora -Timiș ( Gataia, Deta, Voiteg, Jamul Mare, Banloc, Tormac) şi localităţile limitrofe acestora
• Pentru cantităţi mai mici de 10mc se va taxa suplimentar: 50 ron/mc*diferenta de la cantitatea achiziţionată până la cantitatea de 10 mc .
• Transportul peste 35 km se va taxa cu 10 ron/km (dus-întors)
• Staționarea autobetonierelor peste 3 min/mc (30 min/10 mc) se va taxa cu 200 ron/oră
• Prețul autopompei cu lungimea brațului de min 28 m cu este de 500 ron/oră
• Preț aditivi/accelerator priză 10 ron/mc

/ CLASE BETON

Ce beton să aleg?

Siguranta in constructii este o norma care nu poate fi comentata sau echivalata. Ca atare, daca un proiect indica utilizarea unei anumite clase pentru betoane, atunci comanda la statia pentru betoane va fi identica cu indicatia. Pentru explicarea claselor de beton, vă stăm la dispoziție cu informații.

BETON B150, C8/10

Betonul B150 este un beton folosit deseori în aplicaţiile betonului nearmat ca strat de egalizare al fundaţiilor sau ca strat suport pentru betonul armat. Betonul B150 se poate pompa doar dacă are în compoziţia sa o mare parte de agregate fine cu dimensiuni de maxim 16mm.

BETON B200, C12/15

Betonul B200 este folosit în structurile de beton simplu sau armat, în elementele ca fundaţii şi pardoseli. Betonul B200 se poate folosi în functie de construcţii şi în elementele verticale ca: stâlpişori şi bulbi, în zidaria autoportantă, pentru centuri sau plăci. Betonul B200 se poate pompa doar dacă are în compoziţia sa agregate cu dimensiunile de maxim 16mm.

BETON B250, C16/20

Betonul B250 se foloseşte pentru executia fundaţiilor de beton armat, a pardoselilor, la realizarea elementelor verticale, precum stâlpii de rezistenţă, dar şi în execuţia grinzilor, a centurilor şi a plăcilor. Betonul B250 este tipul de beton cel mai des utilizat în construcţiile uzuale de tip parter sau parter şi 1 etaj. Betonul B250 se poate pompa doar dacă are în compoziţia sa agregate cu dimensiunile de maxim 16mm.

BETON B350, C20/25

Betonul B350 este de clasa superioara utilizat mai ales in constructia elementelor verticale: stalpi de sustinere, grinzi cu deschideri mari sau incarcari mari, placi, fundatii speciale sau uzuale dar asupra carora exista incarcari mari si alte elemente la care conditiile impun o clasa superioara de beton, un beton cu un continut mare de ciment. Betonul B350 se poate folosi, de asemenea si pentru situatiile in care este necesara o reducere a timpului de decofrare. Betonul B350 este recomandat si in realizarea unor lucrari speciale la care conditiile de permeabilitate si de rezistenta la atac chimic sunt foarte importante. Betonul B350 poate fi folosit si la exterior in executia aleilor, a platformelor rutiere cu trafic usor la viteze mici, la realizarea unor lucrari hidrotehnice ca bazine, rezervoare, piscine, fose. In cazul in care betonul este folosit la exterior, reteta de beton se modifica: difera tipul si concentratia de ciment, tipul de aditiv, se poate adauga armare dispersa cu fibre sau fulgi de polietilena. Betonul B350 se poate pompa doar daca se utilizeaza in compozitia sa agregate cu dimensiunile de maxim 16mm si sa nu fie incorporate fibre de polietilena sau ace metalice.

BETON B400, C25/30

Betonul B400 este un beton de clasa superioara utilizat in constructii civile, industriale sau la lucrari speciale. Betonul B400 se foloseste in fundatii tip piloti, piloti secanti, grinzi de coronament sau fundatii de tip barete, in radierele unor constructii cu regim de inaltime mare si cu presiuni mari la nivelul talpilor de fundatii.

/ MAXAGRO BETON ÎN CIFRE

Clienții au ales performanța și pentru serviciile și produsele noastre oferite de Maxagro divizia Betoane.

345444

METRI CUBI

2453

CLIENȚI

2

BOCȘA (CS) ȘI GĂTAIA (TM)