/ AGRICULTURĂ ȘI ZOOTEHNIE

Core business-ul nostru
este agricultura.

În 1993 am început cu un tractor. 30 de ani mai târziu suntem una din cele mai mari companii agricole din România și sud-estul Europei. Chiar dacă am dezvoltat și alte business-uri, rămânem fideli agriculturii, acestui domeniu de care ne-am legat misiunea și viziunea.

/ GRUPUL MAXAGRO

Mai mult decât agricultură, dezvoltarea unei întregi regiuni.

Adevărata dezvoltare se vede în viața unei întregi comunități. De aceea, am dezvoltat divizii și afaceri conexe sau care au generat progres în regiunea în care activăm.

/ Carieră/Balastieră

Infrastructura necesită fundație. Astfel următorul pas a fost propria carieră/balastieră. Grupul MAXAGRO deţine şi o carieră de piatră cu balastieră, localizată în Criciova, județul Caraș care transportă agregate predominant în județele Timiș și Caraș.

/ DRUMURI ȘI PODURI

Infrastructura reprezintă arterele dezvoltării unei comunități. Astfel, am investit în refacerea infrastructurii în toată regiunea, printr-o companie dedicată, dotată la cele mai înalte standarde. Maxagro deține si laborator propriu specializat pentru teste lucrari de infrastructura, betoane, agregate si asfalturi.

/ BETON ȘI ASFALT

Pentru susținerea infrastructurii și dezvoltarea regiunii ( atât de către grupul nostru cât și construcțiile private din Timiș și Caraș-Severin), Maxagro a investit în propriile stații de betoane și asfalturi.
Grupul MAXAGRO deține o stație de betoane, localizată în Gătaia, jud. Timiș și una în Bocșa (Resita) , jud. Caraș-Severin, ambele cu o capacitate de 100 mc/h și cu o flotă de 10 autobetoniere respectiv două stații de asfalt ( Sânandrei și Bocșa).

/ BIOGAZ

Pentru a participa la o integrare completă a producției și pentru a face pasul către o agricultură sustenabilă care protejează mediul și resursele, am investit în propria stație de biogaz, având o capacitate de 1 MW/h.

/ STAȚIE CARBURANT

Necesitățile grupului dar și suportul oferit comunității din zonă a dezvoltat ideea unei stații de carburanți de calitate.

/ COMERȚ

O comunitate prosperă înseamnă și comerț modern. Astfel, am investit în magazine moderne, pentru a oferi locuitorilor din regiune accesul la produse de calitate cumpărate într-un mediu confortabil.
Maxagro deține 4 spații comerciale în regiune.

/ INFRASTRUCTURĂ

Dezvoltarea unei zone
începe cu infrastructura.

Chiar dacă este un domeniu aparent diferit sectorului agricol, dorind să dezvoltăm regiunea, am investit în afaceri care au avut un impact major în comunitate. Carieră și balastieră, beton, asfalt, drumuri și poduri.