/ MISIUNE

Misiunea noastră este aceea de a face performanță și de a transforma performanța în progres. Pentru comunitate, pentru România.

Dezvoltarea necesită performanță. Necesită un astăzi mai bine decât ieri. Ca să putem ajuta oamenii Maxagro, ca să putem aduce progres în comunitatea în care activăm, ca să putem ajuta la dezvoltarea României, trebuie să facem performanță în business-urile pe care le conducem și să asigurăm performanța personală a oamenilor implicați în aceste business-uri.

/ VIZIUNE

Viziunea MAXAGRO este de a deveni unul din cei mai importanți și integrați operatori agricoli din sud-estul Europei, pentru a putea influența pozitiv regiunea.

Pentru ca România să devină ceea ce a fost odată – furnizorul de bază al Europei-trebuie să gândim strategic, trebuie să oferim performanță și productivitate, trebuie să fim în pas cu tehnologia.
Credem într-un viitor în care România, prin companii ca și Maxagro, va deveni una din cele mai importante țări din Europa în ceea ce privește furnizarea de produse agricole și soluții pentru agricultură.

/ VALORI

Fiind o afacere de familie,
avem la bază principii sănătoase

Valorile și principiile Maxagro stau la baza întregii noastre activități și ne ghidează pașii spre performanță. Încă din 1993, am pornit la drum alături de oameni care au încredere în noi și cărora le-am oferit toată încrederea noastră. Pentru că, o adevărată afacere se bazează pe încredere și responsabilitate.

Orientați
spre performanță

La fel cum spunem în sloganul nostrum – Performanță din 1993-, valoarea noastră de bază este performanța. Nu suntem adepții expresiei “este bine și așa”, ci suntem mereu căutători de idei și soluții prin care să facem lucrurile mai bune, mai eficiente, mai producătoare de valoare pentru noi și comunitate.

Credem că România are nevoie de performanță la toate nivelurile.

Inovație și
know-How

Astăzi, tehnologia și know-how-ul reprezintă oxigenul oricărui business. De mici am fost atrași de inovație, astfel că astăzi suntem la curent cu noile tehnologii și investim mereu în echipamente și utilaje de ultimă generație, unele aduse în premieră, în România. De asemenea, investim în educație și pregătirea oamenilor. Chiar și unul din proprietarii Maxagro a absolvit facultatea de agronomie din poziția de om de afaceri, pentru a acumula mai mult know-how care să ne ajute în drumul nostru spre performanță.

Încredere și oameni

Încrederea este totul. Oamenii sunt totul.

Întradevăr, în domeniul nostru, performanța se face și prin tehnologie și know-how, dar toate acestea sunt dirijate de oameni. Astfel credem în oameni și în dezolvtarea lor continua și le oferim toată încrederea noastră.

Calitate

La finalul zilei, calitatea produselor este ceea ce se vede. Performanța este sustenabilă doar dacă oferim calitate constantă în tot ceea ce facem.

Cultul calității este transmis prin toate fluxurile grupului și a devenit un standard nu doar pentru produse dar și pentru modul în care ne desfășurăm activitatea.

Sustenabilitate

La Maxagro, manifestăm respect pentru natură și mediu, conformându-ne directivelor de mediu ale UE și utilizeazând energie durabilă atunci când este posibil. Maxagro a introdus una din primele unitati de BIOGAZ din agricultura in zona de vest a tarii și folosește panouri solare pentru a genera energie verde pentru iluminatul spațiilor.
Mai mult, prin tot ceea ce facem, încercăm să reducem impactul asupra mediului și să lăsăm generațiilor viitoare un loc curat.

Viitor

Credem cu adevărat că prezentul formează viitorul. Fiind o afacere de familie, suntem puternic ancorați în valorile familiei și comunității din care facem parte. Împreună facem performanță și ne dezvoltăm, cu misiunea de a crea progres și bunăstare în jurul nostru investind mai departe acolo unde simțim că este nevoie de noi și de acțiunile noastre. Așa am ajuns să dezvoltăm afaceri conexe.
Ceea ce facem astăzi va îmbunătăți viața copiilor noștri, copiilor angajaților noștri, copiilor din tot județul Timiș.