/ TRECUT

Totul a început în 1993, cu 5 hectare și un tractor vechi, recondiționat.

De mici, Ianco și Ioji au iubit locul în care s-au născut și pământul care hrănea mica comunitate din satul Butin, județul Timiș, unde se află una din cele mai mari comunități de etnici slovaci.
Își amintesc și astăzi începuturile.
De la jocurile copilăriei, de la vaca familiei până la primul tractor, vopsit ca să semene cu renumitele tractoare Case americane.
Descoperiți povestea într-un interviu, la aniversarea celor 30 de aci de activitate.

/ PREZENT

Astăzi, MAXAGRO este un grup de companii solid financiar, care a transformat regiunea și a crescut nivelul de trai al comunității.

Maxagro este astăzi unul din cei mai mari operatori agricoli din România, integrat atât pe orizontală cât și pe verticală, cu activități și în alte domenii conexe sau domenii care au dus la dezvoltarea județului Timiș.
Maxagro investește mereu în dezvoltare atât prin extindere ( în 2023, a fost achiziționată o fermă în valoare de peste 25 de milioane de Euro) cât și prin investiții în echipamente și tehnologie ( până acum , peste 12 milioane de Euro investiție).

/ VIITOR

Cu o misiune și viziune solidă, Maxagro dorește să ajungă în topul agricultorilor din sud estul Europei și să participe activ la dezvoltarea României.

Doar în ultimii ani, Maxagro a reușit să readucă mulți romîni plecați în străinătatre și să le ofere locuri de muncă aici, alături de familii.
Totodată, investițiile în răscumpărarea pământurilor românești dovedesc misiunea noastră, aceea de a aduce progres și prosperitate în România. Prin performanță.

În 2023, Maxagro
aniversează 30 de ani de activitate.